Xeropan International kft.

A debreceni székhelyű szoftverfejlesztő vállalkozás 2018-ban indult útjára. A Xeropan jelenleg az egyetlen olyan nyelvoktató alkalmazás, amely 100%-ban játékos megközelítéssel az összes nyelvi készséget fejleszti.  

 

A személyes nyelvtanárod.

A Xeropan által kifejlesztett applikáció lehetővé teszi a felhasználóinak, hogy szórakoztató módon tanuljanak olvasni, beszélni és írni a több mint 60 témát feldolgozó játékos alkalmazással.

Kifejlesztésre került egy új oktatási rendszer, a Xeropan Classroom, amely a világ bármely országából elérhetőséget nyújt angoltanároknak, hogy a Xeropan több évnyi tananyagát könnyedén felhasználhassák tanóráikon. Jelenleg ez az egyetlen olyan digitális oktatási platform, amely egyszerre segít az adminisztrációban és az értékelésben, illetve a szükséges mennyiségű és mélységű tananyagot is tartalmazza. 

A Xeropan 2016-ban különdíjat nyert a BVK 4. Be Smart startup versenyén. 2017-ben az 5. Be Smart versenyen a jövő oktatása kategóriában lett győztes, így bemutatkozhatott a Közalapítvány Startup Budapest Fórumán, a Startupok Éjszakáján és a think.BDPST kísérőrendezvényén, a Startup Corneren. 2019-ben az Innovatív Márka kategóriában elnyerte a Magyar Brands elismerést. 

Miután a Xeropan 2020-ban elnyerte az egyik legnevesebb oktatóprogramokat bíráló szervezet, az amerikai EdTech Breakthrough: az év Interaktív Tanulást Támogató rendszere díját, egy új platformmal forradalmasította az iskolai angoloktatást interaktív feladatokkal egészen A1 alapszinttől a C1 felsőfokig.

A 2020-as év mindenki számára egy próbatétel volt. A digitális tanrend egyik napról a másikra lett életünk része, amire nem volt felkészülve az oktatás. 2020.júniustól az Oktatási Hivatal által ajánlott digitális tananyagok közé bekerült a Xeropan applikációja is!

A Xeropanról bővebben a www.xeropan.com honlapon lehet tájékozódni.