STABIL ALAP INGATLANKEZELŐ KFT.

A megalakulása óta ingatlanmenedzsment szolgáltatást nyújt és azzal a céllal jött létre, hogy vállalatok és magánszemélyek tulajdonában lévő ingatlanok kezelési és fejlesztési feladatait ellássa Magyarország teljes területén. 

Stabil alap az ingatlankezelésben!

A cég 2021 óta foglalkozik ingatlanok bérbeadásával és üzemeltetésével, az ország különböző helyszínein és az ingatlankezelés területén naprakész, friss tudással rendelkezik, melyet a szakmai képzéseken és konferenciákon való rendszeres részvétel és a szerteágazó szakmai kapcsolatháló garantál. 

A folyamatosan bővülő ingatlanportfólióba 2023 szeptemberében 13 db. saját tulajdonú és 6 db. bérelt ingatlan tartozott, közel 5000 m2 össz alapterülettel, amelyek hosszú távú bérleti szerződés keretében kerültek bérbeadásra. 2023 év végére célunk az, hogy legalább 25 db. ingatlant kezeljünk a portfóliónkon belül.

A vállalkozás folyamatosan bővíteni szeretné ingatlanjai számát, melyeket főleg a szociális szférában működő intézmények részére kíván bérbe adni.  


2022-ben a Bisnode (a Dun & Bradstreet cégcsoport tagja) nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő a vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozva egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján, AA kategóriás tanúsítványt bocsátott ki a Stabil Alap Kft. részére.