ROYAL WIN FOOD KFT.

A Royal Win Food Kft. 2015-ben alakult azzal a céllal, hogy a szociális étkeztetést nyújtó szervezetek logisztikai folyamataiban részt vegyen. Mindezzel párhuzamosan Téglás településen évekig üzemeltett konyhaüzemet, az itt elkészített ételadagokat szintén a szociális élet szereplői felé értékesítette. 

Professzionális logisztikai szolgáltatás a szociális szférában is.

2020. júliusától a Hajdú-Bihar megyei Téglás településen elindított nagyüzemi konyhának vált legfontosabb partnerévé. A cég többéves tapasztalatát és beszállítói kapcsolatait felhasználva a téglási konyhaüzem alapanyag és csomagolóanyag beszállítójává vált, illetve közreműködött eszközök beszerzésében is. 

Továbbra is kiemelt céljának tekinti, hogy a szociális élet szereplői számára, a szociális étkeztetéshez kapcsolódó pontos és szakszerű logisztikai szolgáltatásokat is biztosítsa. Az általa nyújtott logisztikai szolgáltatások közé tartozik a napi ételkiszállítás biztosítása a vállalat saját gépkocsijaival, illetve a bedolgozó munkatársak saját gépkocsijaival, az ételt elkészítő téglási konyhától az elosztó központokig, illetve az idős ellátottakhoz. 


Ezzel a tevékenységgel számos új munkahelyet hozott létre a társaság egy magyarországi konvergencia régióban. 


2022 végére már elérte napi átlagban a 8000 adag, kétfogásos ebéd kiszállítását a cég, Magyarország öt keleti megyéjében. 

 

2023.augusztusában a saját gépkocsiflottánk bővült 2 db. Toyota Proace City 100%-ban elektromos autóval.


2022-ben a Bisnode (a Dun & Bradstreet cégcsoport tagja) nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő a vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozva egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján, AA kategóriás tanúsítványt bocsátott ki a Royal Win Food Kft. részére.