ROYAL WIN FOOD KFT.

A Royal Win Food Kft. 2015-ben alakult azzal a céllal, hogy a szociális étkeztetést nyújtó szervezetek logisztikai folyamataiban részt vegyen. Mindezzel párhuzamosan Téglás településen évekig üzemeltett konyhaüzemet, az itt elkészített ételadagokat szintén a szociális élet szereplői felé értékesítette. 
 

Professzionális logisztikai szolgáltatás a szociális szférában is.

2020. júliusától a Hajdú-Bihar megyei Téglás településen elindított nagyüzemi konyhának vált legfontosabb partnerévé. A cég többéves tapasztalatát és beszállítói kapcsolatait felhasználva a téglási konyhaüzem alapanyag és csomagolóanyag beszállítójává vált, illetve közreműködött eszközök beszerzésében is.  

Továbbra is kiemelt céljának tekinti, hogy a szociális élet szereplői számára, a szociális étkeztetéshez kapcsolódó pontos és szakszerű logisztikai szolgáltatásokat is biztosítsa. Az általa nyújtott logisztikai szolgáltatások közé tartozik a napi ételkiszállítás biztosítása a vállalat saját gépkocsijaival, illetve a bedolgozó munkatársak saját gépkocsijaival, az ételt elkészítő téglási konyhától az elosztó központokig, illetve az ellátottakhoz. 

Ezzel a tevékenységgel számos új munkahelyet hozott létre a társaság egy magyarországi konvergencia régióban. 

A terveik szerint 2021 végére várhatóan napi 8000 adag ebédet fog kiszállítani a cég, Magyarország öt keleti megyéjében. 

 

Royal Win Food Kft - Pénzügyileg legstabilabb vállalkozások