Neoplan Novum Systems Kft.

2022 márciusában az Alfa Proxima-X Kft többségi tulajdont szerzett A Neoplan Novum Systems Kft. -ben.

Szolgáltatási központ.

A cég a debreceni Simonyi út 14 szám alatti ingatlan megvásárlását követően létrehozott egy olyan szolgáltatási központot szervezetek, egyesületek, cégek számára, ahol folyamatosan és időszakosan ingatlan és terem bérlési lehetőséget biztosít, teljes infrastrukturális felszereltséggel különböző tevékenységek, rendezvények lebonyolításához.

Itt található a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió székhelye és adminisztratív központja.

Az ingatlant 1920-ban építették, melynek alapterülete 2070 m2., ebből 1700 m2. irodahelyiség.
2007-2008-ban felújítást végeztek az épületen, amelynek során, a földszinten homlokzati nyílászárók cseréje; homlokzat és héjazat felújítása; gépészet; padlóburkolatok; beltéri nyílászárók cseréje történt.

2021-ben a GINOP 4.4. program keretében a cég pályázott a tulajdonában lévő debreceni Simonyi úti ingatlan épületenergetikai fejlesztésére és erre a beruházásra elnyert 42.910.000 Ft. vissza nem térítendő támogatást. 

A következő nagy felújítási munkálatok 2022.áprilisban kezdődtek el és várhatóan 2022.augusztusban fejeződnek be.  
A tervek szerint az épületen értéknövelő beruházás, felújítás lesz végrehajtva, melynek keretében külső hőszigetelést kap az épület, megtörténik a nyílászárók cseréje, a fűtési és vízvezetékek rendszere korszerűsítésre kerül és kiegészül napelem és hőszivattyús rendszerekkel, illetve sor kerül a világítási rendszerek felújítására, izzók, lámpák energiatakarékos LED technológiára alapuló izzókra cserélődnek, valamint a két utcafronti kerítés kerülnek felújítására valamint cserére.