Alfa Proxima-X Kft.

(Az Alfa Proxima név eredete: az Alfa Centauri csillagrendszer a Kentaur csillagkép hozzánk legközelebbi hármas csillaga, ebből a legközelebbi a Proxima Centauri, ami a legközelebbi csillag.)

"Túl a határokon."

Az Alfa Proxima-X Kft. fő tevékenysége a 2008-as megalapításakor az üzletviteli tanácsadás és számviteli szolgáltatások biztosítása volt.
A cég komoly erőforrásokat fektetett be a közelmúltban, hogy akkreditált képzési, oktatási és tréning tevékenységeket, technológiai és logisztikai tanácsadást biztosítson a partnerek számára. 
A társaság kapcsolatban áll több szervezettel, melyek munkavállalóinak, illetve ellátottainak igény szerinti képzését átvette és ezt a tevékenységet folyamatosan továbbfejlesztve, kiegészítve biztosítja folyamatosan partnereinek igényeit.  
Eddigi tevékenysége során is folyamatosan jelen volt a fejlesztés, oktatás a cég mindennapjaiban és a jövőre való tekintettel is ezt tűzte ki célul.  

2022-ben a Bisnode (a Dun & Bradstreet cégcsoport tagja) nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő a vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozva egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján, bronz AAA kategóriás tanúsítványt bocsátott ki az Alfa Proxima-X Kft. részére.


 

 

 

Közlemény megtekintése:

Zöld finanszírozási tanácsadás az Alfa Proxima-X Kft.-nél

 

 

Működési költségek finanszírozása az Alfa Proxima-X Kft-ben

 

 

TÁJÉKOZTATÓ ÉS NYILATKOZAT

tudományos kutatásban való részvételről 


 

Az Alfa Proxima-X Kft. 2018 óta engedélyezett felnőttképzési intézmény

Részletek ide kattintva: