Alfa Proxima-X Kft.

(Az Alfa Proxima név eredete: az Alfa Centauri csillagrendszer a Kentaur csillagkép hozzánk legközelebbi hármas csillaga, ebből a legközelebbi a Proxima Centauri, ami a legközelebbi csillag.)

"Túl a határokon."

Az Alfa Proxima-X Kft. fő tevékenysége a 2008-as megalapításakor az üzletviteli tanácsadás és számviteli szolgáltatások biztosítása volt.
A cég komoly erőforrásokat fektetett be a közelmúltban, hogy akkreditált képzési, oktatási és tréning tevékenységeket, technológiai és logisztikai tanácsadást biztosítson a partnerek számára. 
A társaság kapcsolatban áll több szervezettel, melyek munkavállalóinak, illetve ellátottainak igény szerinti képzését átvette és ezt a tevékenységet folyamatosan továbbfejlesztve, kiegészítve fogja a partnerei szükségletei szerint biztosítani. 
Eddigi tevékenysége során is folyamatosan jelen volt a fejlesztés, oktatás a cég mindennapjaiban és a jövőre való tekintettel is ezt tűzte ki célul. 

2021. júniusában a Bisnode (a Dun & Bradstreet cégcsoport tagja) nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő a vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozva egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján, AAA kategóriást tanúsítványt bocsátott ki az Alfa Proxima-X Kft. részére.

Az Alfa Proxima-X Kft. 2018 óta engedélyezett felnőttképzési intézmény.
Személyes jelenléti és e-learning alapú képzéseink között elsősorban a szociális szféra számára fejlesztett szakmai programok, vezető- és készségfejlesztő tréningek, valamint informatikai képzések szerepelnek, amelyek mellett a Slachta Margit Nemzeti Szociálpolitikai Intézet által minősített programokat is megvalósítunk.
A Pest Megyei Kormányhivatal által kiadott felnőttképzési engedélyszámunk: E-001827/2018, nyilvántartási számunk: B/2020/007238.

Képzési ügyfélszolgálatunk:
4028 Debrecen, Simonyi út 14.
kepzes@alfaproxima-x.hu