Portfólió

Alfa Proxima-X Kft.

(Az Alfa Proxima név eredete: az Alfa Centauri csillagrendszer a Kentaur csillagkép hozzánk legközelebbi hármas csillaga, ebből a legközelebbi a Proxima Centauri, ami a legközelebbi csillag.)

ROYAL WIN FOOD KFT.

A Royal Win Food Kft. 2015-ben alakult azzal a céllal, hogy a szociális étkeztetést nyújtó szervezetek logisztikai folyamataiban részt vegyen. Mindezzel párhuzamosan Téglás településen évekig üzemeltett konyhaüzemet, az itt elkészített ételadagokat szintén a szociális élet szereplői felé értékesítette. 

Xeropan International kft.

A debreceni székhelyű szoftverfejlesztő vállalkozás 2018-ban indult útjára. A Xeropan jelenleg az egyetlen olyan nyelvoktató alkalmazás, amely 100%-ban játékos megközelítéssel az összes nyelvi készséget fejleszti.  

 

VERTICAL FUTURE GARDEN KFT.

Az agrárium és vidékfejlesztés jegyében, a magyar primőr zöldségtermesztés piacára kíván belépni a közeljövőben. Az első szakaszban Egyek (Hajdú-Bihar megye) településre tervezett foglalkoztatást segítő program során egy holland mintán alapuló üvegházi zöldségtermesztést kíván a vállalat megvalósítani.

STABIL ALAP INGATLANKEZELŐ KFT.

A megalakulása óta ingatlanmenedzsment szolgáltatást nyújt és azzal a céllal jött létre, hogy vállalatok és magánszemélyek tulajdonában lévő ingatlanok kezelési és fejlesztési feladatait ellássa Magyarország teljes területén. 

MASTER EQ INTERNATIONAL KFT.

Kitűzött célja az érzelmi intelligencia (EQ) fejlesztése, az ennek fontosságára és szükségességére való figyelemfelhívás, valamint egy ehhez kapcsolódó angol és magyar nyelvű telefonos applikáció létrehozása és értékesítése. 

SOLUTION TECHNOLOGIES KFT.

2020-ban azzal a céllal jött létre a cég, hogy innovatív megújuló energiaforrások használatán alapuló, az energiahatékonyság növelését célzó energetikai fejlesztések megvalósításában segítse ügyfeleit.  

GLOBAL ROBOT SYSTEMS KFT.

A vállalat a robottechnológiák fejlesztését és azok nemzetközi szinten való működtetését tervezi.  2020-ban jött létre azzal a céllal, hogy a robottechnológiák fejlesztése területén minőségi termékeket és szolgáltatásokat kínáljon a jövőbeni hazai és nemzetközi partnerei számára.   

START LINE BUILDING KFT.

2009-ben történt megalakulása óta ingatlanok komplex üzemeltetésével, teljes körű létesítménygazdálkodással foglalkozik, amely kiterjed az épületüzemeltetési munkák minden területére, az ingatlanokkal kapcsolatos valamennyi működtetési, karbantartási, fenntartási feladat ellátására, valamint a létesítmények bérbeadási és pénzügyi menedzselésére is.  

RAINBOW RENT INGATLANKEZELŐ KFT.

2020-ban ingatlanok kezelése és üzemeltetése céljából alakult. 
A vállalat hosszútávú és stabil együttműködésekre törekszik, melyeknek köszönhetően sikeresen és gördülékenyen tudja majd tevékenységét végezni. 
 

EZÜST TÖLGY HAJDÚSÁGI INGATLANFEJLESZTŐ KFT.

A cég célja a méltó időskor megélésnek elősegítése magas színvonalú, bentlakásos idősotthonok létrehozásával. 

Neoplan Novum Systems Kft.

2022 márciusában az Alfa Proxima-X Kft többségi tulajdont szerzett a Neoplan Novum Systems Kft. -ben.