Kik vagyunk?

“Túl a határokon.”

(Az Alfa Proxima név eredete: az Alfa Centauri csillagrendszer a Kentaur csillagkép hozzánk legközelebbi hármas csillaga, ebből a legközelebbi a Proxima Centauri, ami a legközelebbi csillag.)

 

Az évek során újabb és újabb tevékenységek elindításával, széleskörű termék és szolgáltatás portfóliót sikerült kialakítani, melyek a mindig a modern kor kihívásaira adtak választ.

2020-ban egy átalakítást követően az Alfa Proxima-X Kft. tulajdonába került több, már működő, illetve újonnan alapított gazdasági társaság, melyek ugyanazon tulajdonosokhoz köthetőek.

A jövőbeni terveink között is kiemelt szempont az innováció, a dinamikus fejlődés és a társadalmi felelőségvállalás.

A cégcsoport révén biztosított egy összetettebb tevékenységi kör civil szervezetek és gazdasági társaságok számára egyaránt, ugyanis a cégeinek tevékenységi köre jelenleg kiterjed a képzésekre és oktatásra, tapasztalt szakemberekkel együttműködve szakmai tanácsadást biztosítunk a partnerek részére, az ingatlan felújításokban és fejlesztésekben is otthonosan mozgunk, az alapanyag és csomagolóanyag beszállítói valamint az ételkiszállítási tevékenységünk folyamatos optimalizálásával is támogatjuk partnereinket. Már dolgozunk olyan tevékenységek kidolgozásán és elindításán, mint az érzelmi intelligencia fejlesztése, a munkahelyek teremtése és a vertikális fejlődés céljából zöldségtermesztés elindítása, valamint a jövő szempontjából fontos megújuló energia használatában és robottechnikai fejlesztésekben való szerepvállaláson.