Kik vagyunk?

“Túl a határokon.”

(Az Alfa Proxima név eredete: az Alfa Centauri csillagrendszer a Kentaur csillagkép hozzánk legközelebbi hármas csillaga, ebből a legközelebbi a Proxima Centauri, ami a legközelebbi csillag.)

 

Az évek során újabb és újabb tevékenységek elindításával, széleskörű termék és szolgáltatás portfóliót sikerült kialakítani, melyek a mindig a modern kor kihívásaira adtak választ.

2020-ban egy átalakítást követően az Alfa Proxima-X Kft. tulajdonába került több, már működő, illetve újonnan alapított gazdasági társaság, melyek ugyanazon tulajdonosokhoz köthetőek.

A jövőbeni terveink között is kiemelt szempont az innováció, a dinamikus fejlődés és a társadalmi felelőségvállalás.

A cégcsoport révén biztosított egy összetettebb tevékenységi kör civil szervezetek és gazdasági társaságok számára egyaránt, ugyanis a cégeinek tevékenységi köre jelenleg kiterjed a képzésekre és oktatásra, tapasztalt szakemberekkel együttműködve szakmai tanácsadást biztosítunk a partnerek részére, az ingatlan felújításokban és fejlesztésekben is otthonosan mozgunk, az alapanyag és csomagolóanyag beszállítói valamint az ételkiszállítási tevékenységünk folyamatos optimalizálásával is támogatjuk partnereinket. Már dolgozunk olyan tevékenységek kidolgozásán és elindításán, mint az érzelmi intelligencia fejlesztése, a munkahelyek teremtése és a vertikális fejlődés céljából zöldségtermesztés elindítása, valamint a jövő szempontjából fontos megújuló energia használatában és robottechnikai fejlesztésekben való szerepvállaláson.


 

Fenntarthatósági jelentés | 2021

Elindultunk azon az úton, hogy a fenntarthatósági szempontokat teljeskörűen beépítsük működésünkbe. Folyamatosan fejlesztünk és cselekszünk, hogy a működésünk egy élhetőbb, fenntarthatóbb jövőt biztosítson körülöttünk. A kérdés melyre nap mint nap keressük a választ: hogyan tudjuk a mai igényeket kiszolgálni úgy, hogy a holnap ne legyen veszélyeztetve?

Kattintson ide és olvassa el fenntarthatósági jelentésünket! 

 

 

Alfa Csoport ESG stratégiai célkitűzései

Karbonlábnyommérés, környezeti és társadalmi KPI-ok, GRI szerinti ESG adatgyűjtési rendszer - a teljesség igénye nélkül ilyen témákkal találkozhat az alábbi stratégiai dokumentumunkban. 

Kattintson ide és tekintse meg az Alfa Csoport ESG stratégiai célkitűzéseit!